Coaching

coaching Den HaagTamara Peers (1977) is afgestudeerd arbeid- en organisatiepsycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2002 is zelfstandig werkzaam en begeleidt zij mensen die baat hebben bij kortdurende coachingstrajecten (6 à 8 bijeenkomsten).

Coaching is een krachtig instrument om een probleem aan te pakken. ‘Vaak krijgen mensen al na 1 of 2 gesprekken een indruk van waar hun knelpunten zitten. Zij hebben baat bij het uitspreken van hun belemmeringen en gaan daar zelf mee aan de slag’.

Tijdens het traject krijg je opdrachten mee naar huis waar jezelf mee aan de slag kunt. Deze huiswerkopdrachten worden vaak gebruikt bij coaching. Het geeft de deelnemer inzicht in het probleem en helpt bij het zoeken naar een doelgerichte aanpak. Het streven is om genoeg tools aan te leveren zodat de deelnemer na het coachingstraject zelfstandig  aan het werk kan.

Naast psycholoog en coach is Tamara Peers gecertificeerd Mindfulness trainer en Pilates docente. ‘Een gezonde geest zit in een gezond lichaam. Wanneer je niet lekker in je vel zit dan betekent dit vaak dat je last hebt van piekergedachten en je lichaam minder sterk is. Juist door beide onderdelen mee te nemen in de aanpak vergroot dit het herstel van het gehele lichaam en het succes van coaching’.